top of page

Frivillighetsgallaen 2024

Den 13. april arrangerte linjeforeningene ved USN en frivillighetsgalla for å gi en high-five til alle de dyktige studentene som jobber frivillig her på campus. Vi i Sum synes det er viktig å gi kred til studentfrivillighet av mange grunner.

Først og fremst er det en måte å gi en klapp på skuldra til den fantastiske innsatsen og entusiasmen studentene viser når de hjelper andre. For det andre håper vi at ved å ha en årlig frivillighetsgalla, kan det gi en real dose inspirasjon til andre som kanskje vil hoppe med på frivillighetsbølgen.

Det setter stemninga for et miljø hvor det å stille opp for hverandre er en big deal, og hvor vi alle kan være med på å gjøre campus til et enda kulere og sosialt sted å være.


Sum fikk i år anerkjennelse for den jobben vi gjør, og vant "Årets Rakett". "Årets Rakett" er utmerkelsen som går til den frivillige gjengen som virkelig har skutt til værs - enten det er gjennom økt omsetning, positiv omtale, flere frivillige, synlighet på campus eller bare generell fremgang og utvikling.


Linjeforeningen Sum Ingenium har virkelig vært på rakettferd de siste to årene. Å få denne prisen på Frivillighetsgallaen 2024 ved Campus Porsgrunn er som et skikkelig kraftboost for oss. Det gir oss enda mer driv til å pushe videre og sette oss nye mål!

Bonus:


Vår egen Jacob Høyvik vant prisen "Årets Nykommer".

Denne prisen blir utdelt til den personen som har debutert som ny frivillig. Med sitt smittende smil og ustoppelige driv, har Jacob vist en bemerkelsesverdig innsats og dedikasjon til å gjøre en forskjell.Sondre ble stemt frem som "Årets Frivillig" og er virkelig ansiktet til frivilligheten på campus Porsgrunn. De fleste ser på ham som selve symbolet på engasjementet her.


Han er alltid midt i alt som skjer, og han er virkelig en drivkraft for frivilligheten på campus.


Med sin smittende entusiasme, alltid positive væremåte og dedikasjonen han viser for å gjøre en forskjell for studentene på campus, klarer han virkelig å motivere alle til å bli med.


Vi i Sum er jo selvfølgelig ekstra stolte av gutta våre og setter pris på innstasen de legger ned i linjeforeninga vår.


Vi i Sum Ingenium gleder oss til neste års Frivillighetsgalla!

47 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


bottom of page